Locuri libere in Taberele de Echitatie

taberecusuflet10411Vara aceasta sunt programate nu mai putin de 4 Tabere de Echitatie, pentru incepatori si avansati:) Unele dintre ele si-au epuizat deja locurile, iar in altele mai sunt libere doar cateva!

Tabara Micii Calareti, din 14-19 iulie, de la Arcus, este prima dintre cele 4 Tabere de Echitatie din acest an. Ea si-a epuizat locurile inca din luna martie, motiv pentru care am si deschis o noua tabara! Este vorba de Calaretii Veseli din 4-9 august, tot la Arcus. Urmeaza Marea Galopiada pentru copii avansati, la Reci, in 18-23 august, iar in ultima saptamana de vacanta, in 1-6 septembrie, la Arcus, are loc Tabara Pe Caluti.
Taberele de la Arcus sunt deschise pentru copii de toate nivelurile, de la incepatori si debutanti, pana la avansati, in timp ce Tabara Marea Galopiada de la Reci este pentru copii avansati.

Iata locurile disponibile in cele patru tabere:

  • Micii Calareti, 14-19 iulie, Arcus – LOCURI EPUIZATE
  • Calaretii Veseli, 4-9 august, Arcus – 4 locuri libere
  • Marea Galopiada, 18 – 23 august, Reci – 5 locuri libere
  • Pe Caluti, 1 – 6 septembrie, Arcus – 5 locuri libere

Am tinut cont doar de locurile rezervate ferm, pentru care a fost confirmata plata avansului.

In afara de cei inscrisi ferm, mai sunt 25 de copii pentru care nu s-a platit avansul  pana in acest moment. Asadar, in cazul in care v-ati inscris si vreti sa veniti, insa nu ati apucat sa faceti plata, va rugam sa va grabiti. Avansul poate fi platit in contul Asociatiei, iar pentru plata cu 2 luni inainte de inceperea taberei, beneficiati de 10% reducere prin programul WeCare Early Booking.

Pentru orice alte detalii, sau daca intampinati probleme la inscriere, va rugam nu ezitati sa ne contactati. Va multumim si va asteptam cu drag!

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s