Cu Iahtul in Marea Egee

iaht14Toamna aceasta va invitam la o aventura pe mare:) La inceput de septembrie vom merge in Tabara de Iahting si, timp de o saptamana, vom naviga printre insule cu nume de poveste, ne vom balaci in golfuri de o nespusa frumusete, vom vizita temple si cetati antice inscrise in listele UNESCO,  iar seara vom spune povesti si vom urmari plini de vraja cerul cu stelele si constelatiile vechilor navigatori!

Tabara are loc in perioada 7 – 14 septembrie, in Grecia. Vom merge cu iahtul in trei insule din Mareea Egee – Aegina, Agistri si Poros – si vom avea parte de o experienta de neuitat:) Vom petrece 7 zile pe iaht, timp in care copiii vor invata din secretele navigarii si vor participa la manevre. Ne vom petrece timpul navigand, vom acosta in golfuri in care accesul se face doar pe apa si ne vom balaci in apa de smarald. Vom vizita templul inchinat zeitei Aphaia (sec V i.Hr), sanctuarul de la Epidavros – monument  inscris in listele UNESCO, precum si alte monumente antice.
Vom dormi pe iaht, in cabine de doua persoane, iar Cami va pregati micul dejun si pranzul. Cu exceptia unei singure seri, cand vom manca tot pe iaht, la cina vom merge la taverna. Mai multe detalii

Inscrierea se poate face aici.
Tabara costa 850 de Euro, iar pentru inscriere ferma trebuie platit un avans de 50% pana pe 7 iunie. Dupa acest termen, pretul poate sa creasca datorita biletului de avion.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s