WeCare pentru Raluca

WeCareRalucaPrimim o multime de cereri de ajutor. Incercam sa raspundem la toate, cu resursele pe care le avem. Daca nu reusim sa ajutam direct, publicam cererea pe pagina WeCare Filantropica, cu speranta ca alti oameni inimosi sa poata ajuta la randul lor!
De curand am primit pe facebook o cerere de donatie intitulata “O sansa la viata pentru Raluca”

“In seara de 9 iunie 2019, Raluca a început să acuze dureri mari de cap, urmate de stări de vomă și stare de inconștiență.
A fost preluată de cadrele medicale de la Spitalul Grigore Alexandrescu care i-au făcut primele investigații, iar la scurt timp părinții aveau să primească cea mai cutremurătoare veste: copilul nu avea șanse să trăiască până dimineață, făcuse COMOȚIE CEREBRALĂ, CU HEMORAGIE.
Raluca are 16 ani, este un înger de copil, iar Dumnezeu a vegheat ca ea să iasă din comă a doua zi și să permită doctorilor să îi facă investigații amănunțite.
Diagnosticul este unul tragic, Raluca suferind de o malformatie a creierului pentru care sunt necesare intervenții de urgență.
Din păcate sistemul românesc nu permite ca această operație să fie realizată în siguranță la noi.
Șansa ei se află într-o clinică din străinătate și în mâinile noastre, cei care o putem ajuta să ajungă cât mai repede acolo.
O puteți ajuta pe Raluca donând într-unul dintre conturi sau prin Facebook.

Daca este cineva dispus sa ajute,  mai multe informatii se pot gasi pe pagina ei de fundraising

(*) Disclaimer: Cererile apartin in totalitate persoanelor care ne contacteaza. Daca nu este mentionat altfel, nu facem verificarea sursei si nu ne asumam responsabilitatea pentru veracitatea informatiilor. Pentru detalii va rugam sa luati legatura cu persoana de contact.

Sursa: Facebook

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s