Vacanta Mare

taberecusuflet21Astazi a inceput oficial Vacanta cea Mare! Urmeaza 12 saptamani de aventura si tot atatea tabere si motive de bucurie:)
In aceasta perioada activitatea de birou se suspenda. Vom comunica mai mult pe email, iar programul Weekend Activ ia o scurta pauza pana la toamna! Daca doriti sa ne cunoasteti inainte de tabere, am creat mai multe oportunitati prin programul WeCare Puntea Increderii.

Incepand de astazi si pana duminica, 8 septembrie, copiii sunt in vacanta! In aceasta perioada vom merge, saptamana de saptamana, intr-o multime de tabere in tara si strainatate. Programul Taberelor de Vara se gaseste aici

In aceasta perioada vom fi mai mult plecati, asa ca biroul din Bucuresti se va inchide. Inscrierile se pot face in continuare, la fel si platile in contul Asociatiei.
In timpul taberelor insa ne aplecam in mod special asupra activitatilor cu copiii, asa ca exista posibilitatea sa nu ne putem concentra pe cat de mult ne-am dori asupra comunicarii cu dvs. Sunt momente in care nu putem raspunde la telefon, insa din respect pentru persoana care ne apeleaza, obisnuim sa raspundem indiferent daca recunoastem sau nu numarul.
De aceea preferam comunicarea pe email in aceste perioade. In mod normal raspundem imediat dupa ce se culca copiii si dupa ce urcam pozele de peste zi. Va multumim pentru ajutor si pentru intelegere:)

In timpul taberelor de vara nu exista timpul fizic pentru a organiza iesiri de weekend, asa ca programul Weekend Activ ia o scurta pauza pana la toamna. Vom reveni cu noi iesiri interesante, la care va puteti deja inscrie. Aveti programul aici.
Daca doriti sa ne cunoasteti inainte de tabere, am creat mai multe oportunitati prin programul WeCare Puntea Increderii.

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s