Tabara pe 2 Roti – Calea Codrului

TabereCuSuflet0068Aventurile au continuat in Tabara pe 2 Roti cu o tura frumoasa, cu bicicletele, pe Calea Codrului!

Astazi soarele a stralucit inca de dimineata in Tabara pe 2 Roti🙂 Am profitat si, dupa inviorarea de dimineata, ne-am urcat pe biciclete si am pornit la drum. Primul popas l-am facut in curtea Castelului Peles unde am admirat frescele pline de simboluri si am aflat noi povesti despre constructia acestui minunat castel precum si despre cei 4 Regi ai Romaniei care au domnit aici.
Urmatorul popas l-am facut pe Calea Codrului, la intrarea in padure. Am trecut de bariera de la Taverna Sarbului, apoi ne-am afundat in padurea deasa si am pedalat pe vechiul drum al Legionarilor ce serpuieste deasupra orasului, pana la Izvorul Dorului, pe drumul de Moroieni. Cu toate ca nu a fost un traseu usor, copiii merita felicitari pentru modul in care s-au descurcat:) Petrut chiuia de bucurie la fiecare coborare, iar mezina Irina, care tocmai a implinit 7 ani, a urcat baieteste, cot la cot cu ceilalti copii!

Dupa-amiaza am facut o noua plimbare cu bicicletele in parc, unde am jucat Battlefield, am facut un picninc si am avut un concurs de alergare! A fost o zi minunata, in care am parcurs  28 km in total, iar copiii s-au descurcat foarte bine si s-au simtit minunat:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

 

2 thoughts on “Tabara pe 2 Roti – Calea Codrului

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s