Tabara de Scufundari – Impresii

dav“Mi s-a parut super la scufundari! Am simtit ca am trecut printr-un portal. Acolo, pe fundul marii, am vazut un peisaj cum nu am crezut ca o sa vad vreodata! A fost mirculos”, ne-a spus Serban, un baiat de 13 ani, participant la Tabara de Scufundari si Speologie🙂

Astazi am continuat scufundarile in regim Discovery in Tabara de Scufundari si Speologie! La final i-am rugat pe copii sa ne spuna Impresiile lor. Au scris din proprie initiativa, iar cativa au si desenat ce au vazut:) Din pacate, aparatul de fotografiat subacvatic achizitionat special pentru aceasta tabara nu a facut fata, asa ca pozele nu sunt la fel de frumoase precum Impresiile copiilor :~) Iata cateva dintre ele:

“Mi s-a parut super la scufundari! Am simtit ca am trecut printr-un portal. Acolo, pe fundul marii, am vazut un peisaj cum nu am crezut ca o sa vad vreodata:) A fost mirculos! M-am simtit in Rai! Acolo jos am vazut multi creveti, pesti si o meduza. De asemenea, cand am inceput sa vad clar, m-am simtit minunat!
De pe mal am vazut delfini. Am fost foarte incantat si de abia asteptam sa intru in apa. Dar cand am intrat, am inceput sa tremur pentru ca apa mi s-a parut foarte rece.
Nu credeam sa vad ce am vazut acolo. M-am simtit ca pe Discovery!” – Serban, 12 ani

“A fost o experienta provocatoare din multe puncte de vedere. Si asta nu doar pentru ca ma simteam un mic Darth Vader cu acel detentor in gura. In caz ca nu stiti ce este un detentor, ei bine, este un aparat de respirat care este conectat la niste butelii cu oxigen [n.a. cu aer comprimat]. Acum pe partea de lume marina, erau sute de creveti de mai multe specii. Zilele acestea a fost un vant foarete puternic, deci prin urmare si valuri mari care din pacate au tulburat apa facand foarte greu sa admiri peisajul marin.
Insa tovarasul meu de camera, Matei, a avut mai mult noroc decat mine: a gasit un calut de mare!
Trebuie sa recunosc ca mi-a fost putin teama deoarece era ceva nou pentru mine. A fost insa o experienta minunata!” – Andrei, 13 ani

Foto: Silvia Revnic, Tabere cu Suflet

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s