Micii Calareti – Inceputul

TabereCuSuflet0079Astazi, la Arcus, a inceput prima Tabara de Echitatie din acest sezon! Vremea nu a fost cea mai buna, asa ca Micii Calareti au facut cunostinta, apoi, printre picaturile de ploaie, au iesit la o plimbare si au vazut doua dintre obiectivele din zona: Biserica Fortificata si Capela Imre Makovecz!

Drumul cu microbuzul a decurs fara probleme. Ne-am oprit la Posada sa luam apa, ocazie cu care am facut mai multe jocuri de cunoastere, apoi am continuat sa mergem spre Arcus. Aici am fost intampinati de un nor negru, amenintator, insa, spre norocul nostru, nu am avut parte decat de cateva picaturi de ploaie si de cateva tunete razlete:)

Planul era sa mancam si sa ne cazam, apoi sa mergem la herghelie ca sa facem cunostinta cu calutii. Din cauza ploii insa am preferat sa ne plimbam prin zona. Am avut ce vedea totusi, caci Arcusul ascunde cateva obiective putin cunocute, insa cu totul remarcabile! Mai intai am vizitat Biserica fortificata unitariana din sec XIV, ocazie cu care am aflat despre unitarieni, precum si povestea Bisericii – Cetate, apoi am admirat capela construita de renumitul arhitect Imre Makovecz, comparat de unii cu marele Gaudi.
Seara am spus povesti, am jucat Mafia, iar unii copii au continuat puzzle-ul inceput in Tabara Transilvania pe 2 Roti🙂

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s