Micii Calareti – La tesalat

TabereCuSuflet0031Micii Calareti au facut cunostinta astazi cu caii:) Iulia le-a prezentat echipamentul si le-a vorbit despre fiecare calut in parte, apoi copiii au invatat sa ii ingrijeasca, i-au tesalat si au vazut cum sunt potcoviti!

In a doua zi a Taberei Micii Calareti a continuat sa ploua:( Nu ne-am descurajat insa si am plecat catre herghelie! Aici ne-am intalnit cu Iulia si cu ceilalti instructori, care ne-au prezentat calutii si ne-a povestit despre fiecare in parte. Apoi copiii au luat fiecare cate o peri in mana si au inceput sa tesale calutii:) Lectia a continuat cu denumirile si rolul fiecarei parti a echipamentului, dupa care au invatat despre ingrijirea calutilor, iar la final au vazut cum sunt potcoviti caii. Planul era sa ne urcam pe caluti, insa din cauza ploii nu am putut iesi in arena, asa ca vom recupera marti cand vom calari toata ziua:)

Dupa-amiaza, desi prognoza arata si mai multa ploaie, vremea s-a mai indreptat putin! Am profitat si am facut o plimbare la Castelul din Arcus, dupa care am plecat spre Lacul Körös-tó. Aici am avut un concurs de alergare, dupa care am incins o partida de Battlefield!

Iata un film precum si pozele de astazi:

Foto: Daniella Nistoran, Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s