Loc liber in Marea Galopiada

taberecusuflet1609S-a eliberat un loc in Tabara Marea Galopiada din 18 – 23 august!
Daca doriti sa veniti si sa galopati alaturi de noi prin Rezervatia Naturala de la Reci, va rugam sa ne anuntati cat de repede! Inscrerea se face aici, iar plata avansul se poate face in contul Asociatiei.

Din nefericire, Ana-Maria nu mai poate veni in Tabara Marea Galopiada din luna august de la Reci, asadar s-a eliberat un loc la aceasta tabara! Daca cineva doreste sa vina in locul ei, se poate inscrie aici.

Tabara are loc la Reci, in jud. Covasna, in perioada 18 – 23 august. Vom sta la Pensiunea Barabas, in camere de 2-3 locuri. Masa va fi pregatita cu produse naturale locale.
Vom calari cate 2-3 ore pe zi, impreuna cu Iulia si ceilalti instructori de la Arcus! Vom petrece toata ziua in compania cailor si vom contribui la ingrijirea lor: ii vom tesala, ii vor adapa si ii vom inseua. Ne propunem sa ne apropiem de cai, dezvoltandu-ne capacitatea de a intelege animalul, dar si pe noi, intr-un cadru rustic si totodata profesional, menit sa inspire incredere si siguranta.

Costul taberei este echivalentul a 310 Euro, iar pentru rezervare ferma se plateste un avans de 500 lei in contul Asociatiei. Mai multe detalii despre tabara se gasesc aici.
Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

In cazul ocuparii acestui loc, Ana-Maria va primi avansul inapoi prin programul WeCare!

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s