Micii Calareti – Concursul

TabereCuSuflet0038In ultima zi a Taberei Micii Calareti a avut loc concursul final! Copiii au demonstrat ce au invatat in cele 5 zile de calarie, mai intai intr-o proba teoretica raspunzand in scris la cateva intrebari, apoi s-au urcat pe caluti si a urmat partea practica:) Traseul de anul acesta a fost axat pe indemanare si a avut cateva exercitii aplicate precum deschiderea unei porti de pe cal.

Emotiile din ziua de plecare au atins cote maxime, caci de dimineata a avut loc concursul:) Pe drumul catre centrul de echitatie copiii repetau de zor elementele harnasamentului! Si bine au facut caci acesta a fost unul dintre subiecte:)

Proba practica a constat intr-o tura de arena cu o multime de elemente: un slalom, o intoarcere stransa printr-un labirint, o banana printre x-uri, o poarta ce trebuia deschisa de pe cal, iar la final nelipsitele cavaleti:) Traseul putea fi parcurs la pas sau la trap, iar pentru fiecare eroare facuta, timpul final era ajustat cu 10 secunde.
La final a avut loc premierea. Ca de obicie, concursul a contat pentru Cupa Tabere cu Suflet iar rezultatele se gasesc pe siteul competitiei.

Iata un film si cateva poze din aceasta ultima zi a taberei:


Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s