Academia Curajului – Ziua Pestilor

TabereCuSuflet0163Astazi a fost Ziua Pestilor in Tabara Academia Curajului! Am fos la Paradisul Acvatic unde ne-am balacit, am inotat – am avut chiar si un concurs de inot – ne-am dat in tobogane si ne-am distrat pe cinste:)

Prognoza pentru astazi nu era prea buna, asa ca dupa inviorarea de dimineata ne-am urcat in microbuze si am plecat spre Paradisul Acvatic!
Am ajuns chiar cand se deschidea, insa deja era aglomeratie! Nu a fost o problema insa pentru copii, care s-au simtit minunat:)
Ne-am balacit in bazinele cu apa calda, dar si in cele cu apa rece, am inotat in bazinul exterior si in bazinul olimpic, am intrat in Grota si, nu in ultimul rand, ne-am dat in cele doua tobogane:) Am avut si un concurs de inot in bazinul olimpic, in care copiii s-au intrecut si in grup, si pe perechi, si pe apa, si pe sub apa, dupa cum au vrut:)

Dupa-amiaza planuisem sa iesim la o mpartida de Battlefield, insa o rafala de ploaie torentiala ne-a intors la hotel. Nu a fost o problema insa caci am avut un program cat se poate de distractiv: am exersat mai multe instrumente si am facut o orchestra veritabila, la care am participat cu totii, copii si adulti:) “A fost super distractiv” ne-au marturisit copiii la sfarsit!

Iata un scurt film si cateva poze de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Academia Curajului – Ziua Pestilor

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s