Academia Curajului – In Inima Muntelui

TabereCuSuflet0101Aventurile au continuat in Tabara Academia Curajului cu o drumetie in Canionul 7 Scari!

Dupa inviorarea de dimineata toti cei 21 de copii s-au echipat si au plecat catre Masivul Piatra Mare. Drumetia a inceput la Dambul Morii, de unde incepe poteca ce urca la Canionul 7 Scari! Dupa ce am traverasat cateva poieni intinse, am intrat in padurea racoroasa si am continuat pe malul raului. Traseul clasic, ce merge pe malul drept, a fost afectat de o viitura, asa ca am mers chiar pe langa apa, traversand mai multe poduri.
Pe drum ne-am oprit si am spus povesti, asa ca nici nu am observat cum a trecut timpul ca am si ajuns la casuta de unde se cumpara biletele de intrare. De aici am mai urcat 5 minute si iata-ne la spectaculoasa intare in Canionul 7 Scari!

Sapat de apele raului Sipoaia in calcare jurasice, canionul cu o diferenta de nivel de 160 m este format din 7 trepte cu inaltimi intre 3 si 15 m, ce se suced pe talveg. Pe toata lungimea canionului sunt scari ce permit accesul. Pentru o siguranta suplimentara, am avut hamuri si anouri cu carabioniere de siguranta.

Copiii s-au descurcat fara probleme, iar la finalul traseului am vazut o multime de luminite in ochii lor, semn ca le-a placut in mod deosebit:)

Seara a avut loc premierea concursurilor din cadrul Cupei Tabere cu Suflet, desfasurate in timpul taberei. Iata mai multe poze din aceasta zi minunata:

 

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s