Academia de Tenis – Concursul

TabereCuSuflet0030Tabara Academia de Tenis s-a incheiat! In cele 5 zile ale taberei, copiii au strans 20 de ore cu racheta in mana iar progresele au fost pe masura! In ultima zi a avut loc un mini turneu de tenis, la capatul caruia copiii au primit premii si diplome:)

In prima parte a zilei de joi a turnat cu galeata, asa ca nu am putut iesi pe teren. Am profitat insa si am facut o analiza video bazata pe pozele si filmele din zilele anterioare. Am corectat pozitia si am discutat despre diferite procedee tehnice speciale, iar dl.profesor ne-a explicat pe indelete, la nivel teoretic, lovitura cu lift, kick serve si alte lovituri. Apoi copiii si-au exprimat parerea despre progresele facute intr-o editie a stirilor Tabere cu Suflet filmata de ei, pe care o puteti revedea aici🙂

Dupa-amiaza a iesit soarele, contrazicand toate prognozele, asa ca am iesit afara sa jucam tenis! Am organziat un turneu de mini – tenis, care conteaza in clasamentul Cupei Tabere cu Suflet, si ale carui rezultatele le puteti gasi pe siteul competitiei.

Seara a avut loc vernisajul expozitiei de Pictura, iar a doua zi, la cererea copiilor, am cautat comori, apoi a avut loc Premierea, dupa care copiii si-au luat la revedere si au pornit spre casa!

Ca o concluzie, la capatul celor 5 zile de tabara putem spune ca a fost un succes! Antrenamentele au insumat nu mai putin de 20 de ore – un adevarat record pentru Taberele de Tenis – si fiecare copil a simtit in mod real ca a facut progrese:)

Iata pozele din ultimele doua zile:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Academia de Tenis – Concursul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s