Calaretii Veseli – Flori, Jocuri si Povesti

TabereCuSuflet0060Astazi, la Arcus, a inceput a doua Tabara de Echitatie din aceasta vara:) Cei 15 copii intre 6 si 14 ani care participa la tabara vor invata sa calareasca mai bine, vor vizita locuri minunate si se vor distra pe cinste:)
In prima zi de tabara am facut cunostinta, apoi am facut o frumoasa plimbare printre campurile pline de flori pana la Cetatea din Arcus!

Dupa cum stiti, de dimineata ne-am urcat in microbuz, apoi am plecat spre Arcus. Ca sa treaca timpul mai usor drumul a fost plin de Povesti, iar pe la pranz am ajuns la destinatie.

Dupa ce ne-am cazat si am mancat, am facut cateva jocuri ca sa ne cunoastem mai bine, apoi am plecat sa ne plimbam prin Arcus.
Arcusul este un sat mic, insa plin de monumente impresionante! Aici se gaseste Castelul Szentkereszty cu impresionantul sau domeniu, Biserica fortificata unitariana cu Cetatea sa din sec XIII, precum si Capela in forma de vultur contruita de Imre Makovecz – renumitul arhitect maghiar comparat cu Gaudi! Asa ca pe drum am avut ce povesti:) Am aflat povestea satului si a Bisericii fortificate, am cules flori si am facut coronite, am vizitat Cetatea pe dinafara si am mers sa vedem bijuteria din spatele Cetatii – Capela Makovecz.
Seara am continuat jocurile de cunoastere, am spus Povesti, apoi am mers la culcare ca sa avem forte proaspete maine, pentru calarie:)

A fost o zi plina de Flori, Jocuri si Povesti, in care atmosfera a fost placuta iar copiii s-au simtit foarte bine:) Atat de bine incat am decalat putin programul de vorbit la telefon, motiv pentru care ne cerem scuze parintilor impacientati!

Iata pozele din prima zi:

Foto: Tabere cu Suflet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s