Calaretii Veseli – In Arena

TabereCuSuflet0001Astazi Calaretii Veseli au facut cunostinta cu Calutii, au invatat sa ii ingrijeasca, apoi s-au urcat pe ei pentru primele lectii de Echitatie:)

Prima dimineata la Arcus ne-a intampinat cu o vremea cam mohorata, caci o ceata groasa acoperea intregul sat! Copiii erau nerabdatori sa vada calutii, asa ca atmosfera in tabara, dimpotriva, era plina de emotii:)
Ne-am pus un tricou cu maneca lunga si am iesit la inviorare, apoi, dupa micul dejun, ceata a inceput sa se mai rasfire asa ca am plecat spre Centrul de Echitatie. Aici ne-au intampinat Iulia, Linda, Orsi si ceilalti instructori, care ne-au prezentat calutii si ne-au vorbit despre fiecare in parte. Iulia ne-a povestit despre harnasament, descrindu-l bucata cu bucata, apoi le-a aratat copiilor cum se ingrijesc calutii iar la final a dat fiecarui copil cate o perie de tesalata in mana si i-a pus la treaba:)

Dupa ce au ingrijit calutii, copiii au urcat in arena. Aici, impartiti in 3 grupe valorice – Ursuleti, Furnicute si Fluturasi – au inceput orele de Echitatie!
Fluturasii, care stiu sa faca trap singuri,  au mers la trap sub atenta supraveghere a instructorilor, Furnicutele au mers si ele la trap, dar la coarda, iar Ursuletii au mers la pas si au invatat primele comenzi.
“A fost minunat!” ne-a spus o fetita, la final:)

Dupa-amiaza am facut o plimbare la Lacul Körös unde am incins o partida de Battlefield!

Iata un film si cateva poze din prima parte a zilei:


Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s