Loc liber Pe Caluti!

taberecusuflet1609S-a eliberat un loc in Tabara Pe Caluti de la Arcus!
Tabara are loc la inceput de septembrie, iar daca doriti sa va initiati in tainele Calariei si sa galopati alaturi de noi, sa vizitati Castele si sa intrati inr-o lume de Poveste, va rugam sa ne anuntati cat de repede! Inscrerea se face aici, iar plata avansul se poate face in contul Asociatiei.

Din nefericire, un copil nu mai poate veni in Tabara Pe Caluti din 1-6 septembrie, de la Arcus, asadar s-a eliberat un loc! Daca cineva doreste sa vina in locul lui, se poate inscrie aici.

Tabara are loc la Arcus, in jud. Covasna, si, ca de obicei, vom sta la Pensiunea Szakacs si vom calari cate o ora pe zi, la Herghelia Barabas. Este un loc plin de caldura, unde copiii s-au simtit cel mai bine si unde revenim mereu cu drag! Virago, Sultan si ceilalti caluti sunt blanzi si ascultatori, iar instructorii sunt foarte prietenosi:)

Costul taberei este echivalentul a 270 Euro, iar pentru rezervare ferma se plateste un avans de 500 lei in contul Asociatiei. Mai multe detalii despre tabara se gasesc aici.
Pentru orice alte detalii, va rugam nu ezitati sa ne contactati.

Foto: Tabere cu Suflet

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s