Marea Galopiada – Concursul

La capatul a cinci zile de antrenament intens, Micii Calareti din Tabara Marea Galopiada s-au intrecut intr-un Concurs de Echitatie! Concurs a pus la incercare indemanarea copiilor, iar  progresele s-au vazut cu ochiul liber:) La final toti copiii au primit diplome si premii!
“A fost super! Mi-a placut concursul, mi-a placut ca am facut Galop, ca ne-am ingrijit noi de Caluti, ca ne-am plimbat prin Padure si ca am facut Trap fara sa!” ne-au spus copiii la final:)

Ultima zi a debutat cu emotii mari, caci urma Concursul!
Traseul a fost acelasi pe care a avut loc antrenamentul de joi, insa Iulia l-a mai parcurs o data, pe jos, impreuna cu copiii. Apoi, pe rand, fiecare a intrat in arena, mai intai Furnicutele, apoi Fluturasii, iar la final Albinutele.

Concursul a avut cate doua manse, rezultatul cel mai bun contand in clasamentul final. Concursul a contat pentru clasamentul Cupei Tabere cu Suflet, iar rezultatele, pe care le puteti vedea pe siteul competitiei, au depasit cu mult asteptarile! In primul rand diferentele au fost foarte micic, Furnicutele, in corpore, si-au imbunatatit evolutiile de la o mansa la alta, iar Albinutele s-au depasit pe ele insele, ajuns sa depaseasca timpul Iuliei si chiar sa egaleze rezultatul lui Orsi!

La final a avut loc premierea, la care totii copiii au fost declarati castigatori, dupa care i-am rugat sa ne impartaseasca Impresiile. I-am incurajat sa ne spuna si lucrurile bune si cele mai putin bune, ca sa le putem imbunatati, iar ei ne-au spus ca le-a placut mult in tabara, in mod special colegii, atmosfera, concursul, ca au ingrijit ei singuri Calutii, ca s-au plimbat prin Padure si ca au facut Trap fara sa:)

A fost o tabara minunata, de care ne e deja dor! Iata un film si cateva poze din ultima zi:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Marea Galopiada – Concursul

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s