Micii Cercetasi – La Cascada Vrajitoarei

TabereCuSuflet0053Micii Cercetasi au profitat astazi de vremea frumoasa si au facut o drumetie la Cascada Obarsia Ialomitei – a doua cea mai inalta din tara!

Astazi am avut in sfarsit prognoza fara ploaie, asa ca am pornit in drumetie:)
Ziua a inceput, ca de obicei, cu inviorarea, apoi ne-am echipat si am plecat pe poteca marcata cu banda albastra ce urca spre Vf.Omu. Pe drum am povestit despre jnepeni, ienupar si alte specii endemice, precum si despre necesitatea protejarii acestor specii, am spus povesti si am vazut cu ochii nostri, casa spiridusilor, balena impietrita, precum si Uriasii si Cainele ce stau de straja la Poarta Cetatii!
Dupa aproape 3 ore de urcus am ajuns la cascada. Desi pe jumatate secata fata de Tabara de Cercetasi din luna iunie,  cadere de apa tot impresionanta a ramas, iar copiii au admirat-o fara rezerve!
Pe drumul de intoarcere am povestit despre cum s-au format muntii si am revazut o multime de forme care mai de care mai interesante, iar timpul a trecut in zbor:)

Dupa-amiaza am fost la slujba, apoi am avut un concurs de alergare, iar seara a avut loc un spectacol de Talent Show, pentru care, spre surpriza noastra, copiii s-au pregatit inca de acasa:)

Iata pozele de astazi:

Foto: Tabere cu Suflet

One thought on “Micii Cercetasi – La Cascada Vrajitoarei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s