O noua invitatie in Rezervatia de Nuferi

taberecusuflet06321Ne-am simtit minunat la ultima Tura cu bicicletele si caiacele la Snagov, asa ca de abia asteptam sa revenim:) Vom merge din nou duminica,  9 iunie, cand sunt sanse mari sa vedem si mai multi lotusi si nuferi pe lac!

 

Biciclete la SnagovTura Velo de la Snagov este plina de diversitate! Vom pedala pe aleile din padure unde, indiferent de anotimp, spectacolul naturii ne incanta de fiecare data simturirile! Vom strabate o plantatie de vita de vie si vom trece pe langa o ferma in care putem vedea gaste, rate, capre si magarusi, ba chiar si cateva lebede:) La capatul turei vom ajunge pe locul unui sit arheologic, unde au fost descoperite piese ceramice, morminte si mai multe bordeie din vremea dacilor liberi! Mai multe detalii

TabereCuSuflet0213Plimbarea cu Caiacul de la Snagov reprezinta o reala bucurie pentru trup, minte si spirit! Vom vasli pe un brat al lacului, intr-un perisaj incantator, printre nuferi multicolori si cuiburi de pasari salbatice!  Vom putea admira in habitatul natural, printre altele, Nufarul alb (Nymphaea Alba), Nufarul galben (Nuphar luteum) si Nufarul roz sau Lotusul Indian (Nelumbo nucifera), precum si doua specii de plante carnivore, Ostratel (Urtilucularia vulgaria) si Aldrovanda (Aldrovanda vesiculosa). Prin stufaris vom zari cuiburi de Lisite (Fulica atra), Gaste salbatice (Anatidaea) si alte pasari acvatice. Mai multe detalii

Weekend Activ cu Caiacul si Bicicleta

Ce: Bicicleta si Caiac

Cand: Duminica, 9 iunie

Unde: Snagov, la 35 km N de Bucuresti

Ce vom vedea: Padurea Snagov, Rezervatia de Nuferi

Traseu: Dificultatea traseului de biciclete este redusa, lungimea fiind de 13 km iar diferenta de nivel nesemnificativa.
Plimbarea pe lac se face cu caiace sit on top de 2 sau 3 persoane. Distanta de parcurs este de 2 – 3 km, iar timpul estimat este de 1 ora. Pentru siguranta si confort, lansarea la apa se face de pe un pontonul plutitor, cu garda la suprafata apei constanta si cu lansatoare la apa cu role.
Timpul estimat pentru intreaga tura este de 3 ore.

Cine: Iesirea este deschisa exclusiv pentru membrii Asociatiei Tabere cu Suflet. Mai multe detalii
In cazul in care doriti sa deveniti membru, va rugam sa completati Formularul de Inscriere

Ce oferim: Indrumare traseu velo, inchiriere caiac sit on top 2 / 3 locuri, supraveghere copii, apa, baruri energizante si garantia unei zile frumoase:) La cerere putem oferi transport sau inchiriere biciclete, insa va rugam sa ne spuneti cu cel putin o saptamana in avans.

Contributie: 50 lei. Reducere 20% pentru detinatorii de carduri Weekend Activ Mai multe detalii

Servicii extra: Daca doriti, puteti veni cu noi cu microbuzul, insa va rugam sa ne spuneti cu cel putin o saptamana in avans. Costul este de 30 lei / pers.

Inscrieri: aici. Dupa ce va inscrieti veti primi programul detaliat cu ora si locul de intalnire. Data limita pentru inscriere este marti, 4 iunie.

Detalii: Pentru mai multe info va rugam sa ne contactati. Iata cateva imagini de la ultima tura pe acest traseu.

Va asteptam cu drag!

——————————————————————

Weekend Activ pe 2 roti este un proiect Tabere cu Suflet, avand ca obiectiv promovarea cicloturismului si a miscarii in aer liber. In cadrul acestui proiect ne propunem sa iesim cate o zi, cu bicicleta, pe traseele Tabere cu Suflet sau in zone deosebit de frumoase pentru bicicleta. Astfel putem impartasi si altora bucuria mersului pe bicicleta, combinata cu descoperirea unor locuri inedite.

Foto: TabereCuSuflet

One thought on “O noua invitatie in Rezervatia de Nuferi

Leave a comment