Weekend Activ la Catarat

TabereCuSuflet0103Prima iesire la stanca din acest an a avut loc sambata, la Sinaia! Am mers la faleza de la Sf.Ana si, sub privirile unei vulpi binevoitoare, ne-am catarat pe traseul Tabere cu Suflet, apoi ne-am distrat coborand in rapel pe peretele de deasupra fostului schit:)

Sambata, in pofida prognozei de vreme instabila, ne-am suit in microbuz si am pornit plini de curaj si voie bune catre munte. Si cum gandirea pozitiva face minuni, am avut parte si noi de o vreme superba, cu soare si temperatura numai buna:)

Am inceput ziua cu o mansa de catarare pe cei 20 m ai traseului Tabere cu Suflet. La un moment dat, o vulpita frumoasa a sarit din tufis atrasa de mancarea pregatita de Cami:) Pana la urma a inteles ca nu este pentru ea, asa ca a ramas sa se uite la evolutiile pline de curaj ale copiilor! Si, pentru a nu se face de ras, toti copiii, chiar si cei debutanti sau cei mai mici, au urcat fara probleme pana in top:)
A avut loc si un concurs care conteaza pentru Cupa Tabere cu Suflet. Rezultatele se gasesc pe siteul competitiei.

A urmat apoi o coborare in rapelul mic, 8 m, apoi pe cel mare, de deasupra fostului schit Sf.Ana. Desi peretele masoara 20 m inaltime si este surplombat, in proportie de 80% copiii fiind nevoiti sa coboare suspendati, in aer, cu totii s-au descurcat de minune, ba au mai cerut sa se dea si huta pe la jumatatea peretelui:)

Iata pozele din aceasta zi frumoasa:

Foto: Tabere cu Suflet, Florian Cornateanu