Printre Nuferi Albi si Roz

TabereCuSuflet0078Ultimul Weekend Activ a fost unul plin de caldura, cu doua frumoase activitati in natura:) Dupa ce sambata am fost sa ne cataram, a doua zi am plecat spre Snagov pentru o tura cu bicicletele si caiacele in Rezervatia de Nuferi!

De dimineata, inainte de inceperea turei, am avut parte de un moment inedit: inmanarea trofeelor pentru castigatorii Cupei Tabere cu Suflet 2018!
Dupa ce i-am aplaudat pe Sara si pe Andrei, ne-a suit pe biciclete si am pornit sa pedalam pe aleile din Padurea Snagov. In padure era inca umezeala dupa ploile din ultimele zile, asa ca am preferat sa ramanem pe aleile principale. Am dat o roata prin viile de la Casa Vlasia, apoi am trecut si pe la ferma, insa din cauza caldurii, toate animalele stateau departe, la umbra unor pomi indepartati.

Dupa tura de biciclete ne-am tras putin sufletul, apoi ne-am echipat si ne-am urcat in caiace. Chiar de pe ponton am avut parte de un adevarat spectacol, caci nuferii si lotusii inflorisera cu zecile, intr-o adevarata explozie de culoare!:) Toate nuantele erau prezente, de la albul cel mai pur, pana la culoare roz, lila sau chiar rosu! Am facut cateva poze, apoi am vaslit pe canale, unde am fost intampinati, printre altele, de un card de rate salbatice, iar o familie de lisite isi scosesera cu mandrie puii la plimbare:)
Pe lac era agitatie mare, cu salupe si skijeturi, asa ca am preferat sa ne intoarcem la linistea canalelor.

A fost o zi cat se poate de frumoasa, dupa cum puteti vedea si in poze:

Foto: Tabere cu Suflet

2 thoughts on “Printre Nuferi Albi si Roz

Leave a comment